24 серпня відзначається головне державне загальнонародне свято нашої Держави – День Незалежності України

IMG_20150818_141247

24 серпня відзначається головне державне загальнонародне свято нашої Держави – День Незалежності України. Прийняття у 1991 році Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України стало результатом волі українського народу та його одвічного прагнення до незалежності.

Наша країна вже 24 раз святкує річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Це свято передає дух патріотизму та гордості за народ, який, пройшовши серйозні випробування, створив свою незалежну державу. До Дня Незалежності України та Дня Прапору в Центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки, презентована книжково-ілюстративна виставка «Свою Україну, любіть, любіть її», на якій представлені документи з історії, культури, здобутки та духовні цінності нашого народу.

Вже другий рік Незалежності України ми відзначаємо у досить складних умовах. Сьогодні українці знову змушені, ціною свого життя, виборювати право жити у вільній державі. Перед Україною, її громадянами стоять складні завдання, але ми впевнені, що разом здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Вирішальним на даному етапі розвитку є збереження цілісності нашої Батьківщини заради нашого спільного майбутнього. І тільки прагненням до єдності та порозуміння, об’єднавшись разом ми можемо змінити його на краще, досягти загальносвітових стандартів життя і забезпечити добробут кожного громадянина України.

В День Незалежності України, ми вітаємо усіх, хто своїми діями докладається до розбудови нової європейської держави України.