Круглий стол у Міжнародний день друзів

Дружба – взаємопорозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Тому саме сьогодні – 9 червня у Міжнародний день друзів у приємній атмосфері читальної зали Центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки зібралися за круглим столом справжні, багаторічні друзі бібліотеки , які завжди приймають участь у життєдіяльності Херсонської ЦБС, допомагають реалізовувати її проекти, підказують та підтримують: Черевко С.М. – радник Херсонського міського голови , Урбанський В.П. – депутат міської ради, Задніпряний А.В.- голова Суворовської районної ради у м. Херсоні, Коротун Н.І. – генеральний директор ХОУНБ ім. О.Гончара, Заслужений працівник культури , Парфьонова Г.В. – голова правління ХМГО «Розвиток».
У цей святковий день почесним гостям було надано право зробити перші записи у «Книзі друзів бібліотеки». Гості отримали від бібліотеки символічні подарунки на знак дружби. Музичні вітання з нагоди свята присутнім подарували народна артистка України Лелеко Н., та молоді виконавці: Єрошкіна А.,Литвишко С., Аріела.
День друзів в бібліотеці продовжується. Попереду – тренінг з комунікацій та Speed dating для молоді, дискусійний перегляд фільму « Мобі Дік», акція « Підвішена книга», майстер-клас з малюнку Менді та флешмоб «Bookmix друзів» в парковій зоні.

DSCN0148 DSCN0150 DSCN0151 DSCN0154 DSCN0161 DSCN0163 DSCN0172 DSCN0175