Презентація двох видань Ю.В.Сліпіч

В Центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки відбулася презентація двох видань відомого херсонського мистецтвознавця, досвідченого викладача з питань мистецтвознавства, кандидат педагогічних наук,  доцента Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, директора Дитячої художньої школи м. Херсона  Ю.В.Сліпіч.

Монографія Сліпіч Ю.В. під назвою «Теоретико – методичні основи професійного розвитку педагогів художньо – естетичного профілю» досліджує та обґрунтовує актуальність професійного розвитку педагогів художньо – естетичного профілю.  Обґрунтовуються поняття професійний розвиток педагогів, їхня професійна компетенція. Важливим у монографії є розробка моделі професійного розвитку педагогів у позашкільних навчальних закладах художньо – естетичного профілю. Монографія стане в нагоді науковцям, педагогам, студентам навчальних закладів художньо – естетичного профілю, працівникам освітньої галузі.

Крім монографії, до уваги присутніх пропонований також навчальний посібник Сліпіч Ю.В. у співавторстві з Н.Г.Задніпрянною та О.Є. Борухпід назвою «WelcometotheWorldofArt». Видання розширить творчий діапазон та світогляд студентів, адже про мистецтво автор розповідає англійською мовою. Посібник має кольорові ілюстрації, що представляють творчість художників різних періодів та країн світу. Тести та словник термінів допоможуть перевірити отримані теоретичні знання з мистецтва. Пропоноване видання можуть використовувати  як педагоги у викладанні образотворчого мистецтва, так і студенти в процесі здобуття спеціальності.

Обидва видання вважаються важливою подією в культурному житті м. Херсона та мають практичний аспект.

DSCN7607 IMG_20160412_161653