Волонтерство як добра воля нації

VolonterДо Міжнародного дня друзів інформаційно-бібліографічний відділ підготував довідник “Волонтерство як добра воля нації” з високою інформаційною місткістю, який надасть змогу Вам отримати необхідну інформацію про людей, які звикли жити заради суспільного добра, намагаються своїми благородними вчинками змінити життя на краще; тих, хто заради спасіння чужого життя ризикує власним, не чекаючи за це ні моральної, ні, тим паче, матеріальної винагороди. Друга частина видання – бібліографічний список літератури «Люди доброї волі». Літературу, яку включено до списка, можна знайти у фондах ХЦБС ім. Лесі Українки.

Бібліографічна частина містить описи: книжкових та періодичних видань. Бібліографічні записи розміщено за алфавітом авторів та назв публікацій.

Пошук публікацій проводився за фондами, довідково-пошуковим апаратом та ЕБД «Періодика», ЕБД «Книги» ХЦБС ім. Лесі Українки.

Деякий матеріал у режимі доступу дозволяє читати матеріал безпосередньо в мережі Інтернет.

Інформаційне видання розраховане на молодь, старшокласників, класних керівників, вихователів, шкільних бібліотекарів та широкого кола користувачів які цікавляться волонтерською діяльністю.